Communicatieadvies

Mooi dat het zo kan

Na exact tien jaar is mijn aantekeningenboek vol én ben ik tien jaar ondernemer. Een mooi moment om je mee te nemen in wat ik ben tegengekomen en heb opgeschreven. Dat is willekeurig gegaan, hoewel er achteraf een rode draad bleek te zijn. Daarom zijn in drie categorieën perspectieven beschreven, verpakt in modellen, concepten, theorieën, richtlijnen of citaten.

Het notitieboek dat ik gebruikte, was op hetzelfde formaat als dit boek. Ik kon daardoor vaak niet compleet zijn in mijn aantekeningen. Soms tref je ook mijn interpretatie aan van een onderwerp. Zie het daarom als inspiratie en ga op onderzoek uit als je meer wilt weten. Sommige zaken zijn inmiddels achterhaald, of tegenstrijdig. Maar dat is nu juist het leuke: het laat ook de ontwikkeling van de afgelopen 10 jaar zien. Het is vastgelegd zoals ik het ergens in de afgelopen 10 jaar ben tegengekomen. Aangevuld met mijn eigen tekeningen, die je ook hier tegenkomt.

Tot slot heb ik op een aantal plekken voorbeelden toegevoegd van het betreffende onderwerp in mijn werkpraktijk. Dat licht ik telkens kort toe, zodat je een indruk krijgt van mijn vertaling naar de praktijk.

Wil je het boek bestellen? Vul dan onderstaand je gegevens in. Per e-mail ontvang je binnen 24 uur een betaallink. Na betaling wordt het boek verzonden.

Bestelformulier

Contact

mail@coenzo.nl

+31 6 1288 4700

Co&Zo

KvK nr: 51546752

BTW-id: NL002120389B61